Logo of Deloitte Nederland

Claudia Licher Email Address

abcdef@deloitte.nl

Job Title

Content Manager

Company
Deloitte Nederland

Door de opkomst en exponentiële groei van nieuwe technologieën verandert de wereld de aankomende jaren radicaal. Geen bedrijf of organisatie kan om de gevolgen van de verregaande digitalisering en informatisering heen. Deloitte kent de uitdagingen in uw branche en vertaalt marktproblemen van de toekomst naar creatieve en innovatieve oplossingen. \r\n\r\nDeloitte is een professionele dienstverlener met wereldwijd 200.000 medewerkers en kantoren in meer dan 150 landen. Met ruim 4.500 medewerkers en 18 kantoren verspreid over heel Nederland is Deloitte een van de grootste aanbieders van professionele dienstverlening op het gebied van accountancy, belastingadvies, consultancy, risk management en financiële advisering. De professionals werken in multidisciplinaire teams en hebben daarom een zeer brede visie op de vraagstukken van onze klanten. \r\n\r\nDeloitte is de betrouwbare en innovatieve partner die u nu inzicht geeft in de kansen van uw toekomstige business. Wilt u meer informatie of in contact komen met de experts om van gedachten te wisselen? Kijk op www.deloitte.nl.

Bio

Als content manager schrijf, redigeer en publiceer ik online artikelen bestemd voor mkb-ondernemers. In mijn vrije tijd help ik in de schoolbibliotheek, en ben ik in mijn vrije tijd regelmatig te vinden in de tuin of (biologische) moestuin. Zo af en toe belandt er een bericht met wat foto's van mijn tuin op mijn blog (Engels) - als het regent! Najaar 2019 ben ik gestart met een jaarcursus permacultuur, die intussen bijna 2 jaar heeft geduurd - dat betekent extra tijd om na te denken, die wat mij betreft meer dan welkom is.

Last University
Amsterdam University of Applied Sciences
Location
Lives in Utrecht, Utrecht, Netherlands.

Other people working at Deloitte Nederland:

Marco VetPartner Insurance Industry Leader
Eric Van Den HaakConsultant Cyber Risk Services
Arne HulskerHuman Resources Business Advisor Deloitte Risk Advisory BV
Marc BeijnDirector

How does this work?

Anymail finder is trusted by tens of thousands of companies to provide accurate contact information to their Sales and Business Development teams.

If you’re looking to find the email of Claudia Licher at Deloitte Nederland then you’ve come to the right place.

Wondering if it's claudia@deloitte.nl, claudia.licher@deloitte.nl, licher@deloitte.nl, or clicher@deloitte.nl? We have the answers for you.

Looking for somebody else’s email?

Find other Emails now