Logo of Coop

Tobias Rydergren Email Address

abcdefghij@coop.se

Job Title

Presschef Och Chef Extern Kommunikation

Company
Coop

Supermarket Groceries Chain in Sweden

Bio

Tf presschef på Coop med ansvar för företagets medierelationer och chef för Coops team som jobbar med mediefrågor och pr. Pressansvarig med stor erfarenhet av medierelationer och krishantering Stor erfarenhet av att driva pr-projekt på både en strategisk och taktisk nivå. Som konsult har jag jobbat med uppdragsgivare som LinkedIn, Halebop och Max Hamburgare. Har tidigare jobbat som journalist och redaktör i 12 år och är en erfaren skribent och copywriter. Har jobbat på tidningarna Vision och Resumé, samt varit chefredaktör för nyhetsbyrån Testfakta. Specialiteter: Medierelationer, krishantering, digitala- och sociala medier, copywriting och digital strategi. Föreläser om krishantering, medierelationer, corporate citizenship och retorik. Medlem i pr-juryn i Cannes Lions 2011. Har även suttit i Epicas jury.

Last University
Graduated from Hyper Island
Location
Lives in Malmoe, Skane, Sweden.

Other people working at Coop:

Marie JonssonBusiness Chief Information Officer
Nina AnderssonCo-Founder
Jerry HansenHead of Information Technology at JF Hillebrand Logistics AB
Thomas SällChief Information Officer
Liselotte AnderssonChief Information Officer

How does this work?

Anymail finder is trusted by tens of thousands of companies to provide accurate contact information to their Sales and Business Development teams.

If you’re looking to find the email of Tobias Rydergren at Coop then you’ve come to the right place.

Wondering if it's tobias@coop.se, tobias.rydergren@coop.se, rydergren@coop.se, or trydergren@coop.se? We have the answers for you.

Looking for somebody else’s email?

Find other Emails now