Logo of Batenburg Techniek N.V

Batenburg Techniek N.V Email Addresses

Bio
Bij Batenburg Techniek werken wij als groep van specialisten aan het mogelijk maken van de volgende stap voor onze klanten. Met 800 medewerkers zijn wij gespecialiseerd in het toepassen van elektromechanische en industriële techniek voor onze klanten in de industriële sector en infrastructuur. Daarnaast verzorgen wij het ontwerp, de levering en het onderhoud van gebouwgebonden installaties.Op die manier zorgen wij voor onze klanten voor soepel lopende productieprocessen en kwalitatieve eindproducten.◾Specialisten in elektromechanische en industriële techniek◾Met een breed netwerk◾Voor klanten in de utiliteit en industriële sector◾ Handel en AssemblageWij leveren componenten en halffabricaten op het gebied van elektrotechniek, mechatronica en bevestigingsmiddelen. Deze vinden hun weg naar de Nederlandse industrie, waarbij het zwaartepunt in de maakindustrie ligt en dan vooral in machinebouw, apparatenbouw, marine en offshore. Ook leveren wij aan nutsbedrijven in de energiesector.◾ Industriële Automatisering Wij leveren efficiëntere en veiligere besturingssystemen voor machine- en productielijnen. Onze specialisten zijn bij het proces betrokken vanaf het ontwerp tot en met het beheer en onderhoud. Onze klanten zijn vooral actief in industrietakken als zuivel- en voedselproductie, tuinbouw, machinebouw, marine en offshore, waterzuivering en drinkwatervoorziening.◾Gebouwgebonden Installaties In de utiliteitsmarkt leveren en onderhouden wij elektrotechnische-, klimaat-, sanitair- en beveiligingsinstallaties. Onze regionale betrokkenheid zorgt voor kwaliteit dicht bij huis.
Traffic
https://batenburg.nl is amongst the top 20,000,000 websites globally.
Country
Batenburg Techniek N.V is based in Rotterdam, , Netherlands.
Employees
Has around 500 employees.
Founded
Founded in 1911.

People working at Batenburg Techniek N.V:

Alex Van Dalena*****@batenburg.nl
Alex BeijerlingTeam Leader Sales
Peter Moonenp*****@batenburg.nl
Jeannettej*****@batenburg.nl
Rene Kosterr*****@batenburg.nl
Monique Riem*****@batenburg.nl
Marc SeherAccountmanager
Alex Loosa*****@batenburg.nl
Gerard Van Daleng*****@batenburg.nl

How does this work?

Anymail finder is trusted by tens of thousands of companies to provide accurate contact information to their Sales and Business Development teams.

If you’re looking to find emails of Batenburg Techniek N.V employees then you’ve come to the right place. Whether you’re looking to discover the company email format for Batenburg Techniek N.V, or specific emails for specific Batenburg Techniek N.V employees, we’ve got you covered.

Looking for somebody else’s email?

Find other Emails now