Logo of Atea Sverige Ab

Atea Sverige Ab Email Addresses

Bio
Vi bygger Sverige med itVi har förmånen att leva i ett av världens finaste länder. Men vi på Atea vill mer. Som specialister inom it-infrastruktur tänker vi vara med och forma ett ännu bättre Sverige. Tillsammans med våra kunder i hela landet bygger Atea Sverige med it. Vi har ett heltäckande utbud av produkter och tjänster, och hjälper dig med hela kedjan – från design, utveckling och produktförsörjning till funktion och underhåll. Genom att skapa en it-infrastruktur i världsklass är Atea med och lägger grunden till ett smartare och mer innovativt Sverige.Atea finns i sju länder i Norden och Baltikum, har ca 6 500 medarbetare, marknadsledare i Norden och Baltikum och är den tredje största it-infrastrukturleverantören i Europa. Koncernen hade en omsättning på drygt 24,6 miljarder norska kronor 2014 och är noterad på Oslo Börs.I Sverige är vi ca 1 900 medarbetare på ett trettiotal orter från Malmö i söder till Kiruna i norr. Omkring 1000 av oss är konsulter.
Traffic
https://atea.se is amongst the top 200,000 websites globally.
Country
Based in Kista, , Sweden.
Employees
Around 3,000 employees.
Founded
Started in 1981.

People working at Atea Sverige Ab:

Kristina LindKonsultchef
Linda ForssellKoordinator and Ekonomi Atea Skellefte
Peter J NilssonKonsultChef
Robert ArremanStockholm State Coach Soccer
Pontus LindbergSales Manager
Alex**********@atea.se
Johan MöllerstedtSite and Sales Manager
Stefan ClaessonBusiness Unit Manager, Atea Technical Services
Raymond S.*********@atea.se
Martin NordmarkProduct Manager
Ware**********@atea.se
Charlotta UngerthDirector of Information Technology and Information Security
Mats LöwnanderSales Director
Jennie Yttermalm**********@atea.se

How does this work?

Anymail finder is trusted by tens of thousands of companies to provide accurate contact information to their Sales and Business Development teams.

If you’re looking to find emails of Atea Sverige Ab employees then you’ve come to the right place. Whether you’re looking to discover the company email format for Atea Sverige Ab, or specific emails for specific Atea Sverige Ab employees, we’ve got you covered.

Looking for somebody else’s email?

Find other Emails now