🔥BLACK FRIDAY PROMO🔥Get it now!
Logo of Intergamma

Intergamma Email Addresses

Bio
Intergamma Intergamma is de franchiseorganisatie die de winkelformules GAMMA en KARWEI exploiteert, met in totaal circa 360 bouwmarkten in Nederland én België. Intergamma levert haar franchisenemers naast het klus- en bouwassortiment een compleet scala aan professionele diensten, zoals assortimentssamenstelling, winkelbouw, marketingcommunicatie, opleidingen, logistiek en automatisering. Met haar formules is Intergamma al jarenlang onbetwiste marktleider in de doe-het-zelfmarkt in de Benelux. Intergamma streeft met haar circa 320 medewerkers in Leusden en ruim 80 medewerkers in Antwerpen ernaar om deze leidende positie vast te houden en verder uit te bouwen. Kwaliteit en professionaliteit staan daarbij hoog in het vaandel. Verder streeft Intergamma naar verantwoord ondernemen, op een respectvolle manier voor de mens en zijn omgeving. Bij Intergamma vind je de dynamiek van werken en leren in het hart van de retail; hier is geen dag hetzelfde. Om hier te kunnen werken moet je flexibel en klantgericht zijn. Je kunt bij Intergamma rekenen op goede mogelijkheden voor ontplooiing en opleiding. Wij hebben een uitstekend en modern arbeidsvoorwaardenpakket en een modern HR-beleid, dat ook gericht is op jouw succes.
Traffic
https://intergamma.nl is amongst the top 9,000,000 websites globally.
Country
Intergamma is based in Leusden, , Netherlands.
Employees
Has around 500 employees.
Founded
Founded in 1971.

People working at Intergamma:

S. Vanhuiss*****@intergamma.nl
Laurens MiedemaManager Marketing En Communicatie GAMMA NL
Eric Jan SchipperVoorzitter Commissie Responsible Ecommerce
Desiree SchelleGuest Lecturer Masterprogram 'Strategic: Management in Global Communication
Luca BadeCoördinator Brandmanagement En Public Relations
Jurre MulderDirecteur and Chief Digital and Technology Officer at Intergamma
Marc BornFacility Manager
A. Ohaniana*****@intergamma.nl
M. Papem*****@intergamma.nl

How does this work?

Anymail finder is trusted by tens of thousands of companies to provide accurate contact information to their Sales and Business Development teams.

If you’re looking to find emails of Intergamma employees then you’ve come to the right place. Whether you’re looking to discover the company email format for Intergamma, or specific emails for specific Intergamma employees, we’ve got you covered.

Looking for somebody else’s email?

Find other Emails now